Midwinterwende vernissage van beeldentuin Land en Beeld

Datum: 17 december 2017 v.a. 14.00-17.00 uur

In de loop van dit jaar heeft een groot aantal kunstenaars gehoor gegeven aan de oproep van Ernst om zelf de tentoonstelling van dit jaar te helpen samenstellen. Daarom dit jaar geen opening afgelopen mei, maar een Midwinterwende vernissage ter ere van het werk van de deelnemende kunstenaars.

Op zondag 17 december a.s. hoopt beeldentuin Land en Beeld de exposerende kunstenaars te mogen huldigen voor het samenstellen van een prachtige tentoonstelling.

Sommige kunstenaars leveren die middag ook een bijzondere bijdrage: Niek Wittebrood met muziek, Mariëlle van den Bergh en Mels Dees met een hele boeiende workshop met gerecycled materiaal voor jong en oud.
In het Gemaal worden monstertjes en mobiles gemaakt. Nu, na Sint Petersburg (Rusland) en Amsterdam-Noord, ook in Asperen bij Land en Beeld:

Ton Kalle ontsteekt de vuren waarop we kastanjes kunnen poffen. Kortom: het wordt een feest!

Meer informatie over het programma, wel/geen parkeergelegenheid en de kosten voor ‘nat en diverse drogen’ is te vinden op www.landenbeeld.nl en op facebook.

Wij hopen u die middag als onze bezoekers te mogen begroeten!

Ernst Löwensteyn
Helen Stenfert Kroese

Deelnemers
Albert Verkade,  Alinda Ottens,  André Pielage, Antoinette le Roy,  Arthur Kempenaar, Bart Jacobs, Beatrijs Schweitzer, Carla Rumpt, Caroline Teesing, Chris Peterson, Cissy van der Wel, Dorsten Diekman, Eelko van Willigen, Ewerdt Hilgeman, Frauke Wilken, Gerard Höweler, Hans Rikken,  Helen Vergouwen, Henk van Bennekum, Herbert Nouwens, Hubertus von der Goltz, Jens Ossada, Laus Heezeman, Lieke Snellen, Liesbeth Bijwaard, Liesbeth Crooijmans, Mariëlle van den Bergh, Marina van der Kooi, Mels Dees, Paty Sonville, Tijl Orlando Frijn.