Utrechtse Atelierroute op 16 en 17 september

De Utrechtse Atelierroute wordt om de 2 jaar gehouden en is een mooie gelegenheid om in allerlei ateliers van verschillende kunstenaars te gaan kijken. Het Concordia-gebouw waar ik mijn atelier heb, neemt deel aan deze Atelierroute met meerdere kunstenaars waaronder ik zelf. Kijk op de website, Facebook en Instagram uitgebreide info.

Tijdens de Atelierroute op zondag 17 september wordt er in de kantine van het Concordiagebouw een documentaire vertoond van Edith Wegman over mijn werk: Licht op steen. Je kunt zien hoe ik van een idee tot een ontwerp en naar een afgerond sculptuur kom. Edith Wegman maakt overwegend documentaires over vrouwen. Recent werk van haar is een documentaire over verzetstrijdster Truus van Lier.

Om 12.00, 14.00 en 16.00
Toegang gratis

Adres:
Concordiastraat 68, Studio 034
3551EM Utrecht